ÁSZÁRI OVI ALAPÍTVÁNY 2008

 

http://www.kuckoovi.hu/images/kucal1.gif                          

K Ö Z Z É T É T EL

Az adózó magánszemélyek által az Ászári OVI Alapítvány javára 2009-ben felajánlott 275.283 Ft-ból udvari játékokat vásároltunk, és az ovisok vízhez szoktatásának költségét támogattuk.
Az elkövetkezendőkben is tisztelettel fogadjuk felajánlásaikat az Ászári OVI Alapítvány javára az 18608517-1-11 adószámra.

Ászár, 2010.04.08.

Hírek a Kuckóból


Kovács Gyuláné hívta fel figyelmünket egy pályázatra, amellyel „bababarát” festéket lehetett nyerni az óvodának. A festék mosás és súrolás álló, kitűnő fedőképességű, oldószer- és szagmentes, selyemfényű belső falfesték. Lég- és páraáteresztő, biztosítja a fal természetes légzését. Ellenáll a gombák és baktériumok megtelepedésének.  Ahogy a fentiekből is kitűnik, ideális termék az óvodai felhasználáshoz. Bár a festést jövő nyárra terveztük, a pályázat kihagyhatatlanul csábító volt. Megírása után izgatottan vártunk az eredményre. Nagy örömmel fogadtuk a jelzést pályázatunk sikeréről.  2-szer 930 azaz 1860 m2-re elegendő gyerekszobafestékkel, és 20 m2 kerítésfestékkel támogatta óvodánkat, annak alapítványán keresztül a Poli-Farbe Vegyipari Kft. a Platinum Kid Óvoda Program keretében. A festékárakat tekintve 300 E Ft. feletti összeget spóroltunk meg a következő évre.  A festékek megérkezését követően felvettük a kapcsolatot a festést végző szakemberrel.  A csoportokban és a „régi” öltözőfolyosón már nem lehetett újabb réteget felvinni a falra, így ezekben a helyiségekben hozzáértő munkájára volt szükség. Az aula, tornaterem, új öltözőfolyosó, a melegítőkonyhához tartozó folyosó, szülői segítséggel újult meg. A kerítés egy részének csiszolása, festése szülői segítséggel megtörtént szeptember elején.  A későbbiekben, folytatjuk a munkát. Bár a pályázatban nem terveztük az iroda és előterének festését, a megmaradt festékből tavasszal még azt is ki tudjuk festetni. Költségvetésünkbe ez évben már nem fért bele, mivel itt is szakemberre van  szükség (itt sem vihető fel több réteg).
A nevelési év kezdetén örömmel fogadták a gyermekek és a szülők az óvoda „megszépülését”.
Köszönjük a Poli-Farbe támogatását, a szülők segítségét, Kovácsné Erzsike közreműködését, s azon cégek és egy magánszemély segítségét, akik a munkálatok elvégzéséhez anyagi támogatást nyújtottak. Róluk majd Alapítványunkról szóló későbbi cikkünkben szólunk részletesen.

 

Róthné Kiss Tünde
óvodavezető

Ászári OVI Alapítvány elnöke

Alapítvány:    2008     2009    2010    Közzététel 2011    Közzététel 2012    Beszámoló 2012